Betalingen, verzendingen en retour

Levertermijn

Alle items die op stock zijn, worden binnen de 5 werkdagen na ontvangst van betaling verwerkt en verzonden, tenzij we met vakantie zijn of er zich uitzonderlijke omstandigheden voordoen. De geschatte levertijd is afhankelijk van het land van levering en het postbedrijf.

Betalingen

Hieronder vind je de veilige betaalmethodes die we voorzien:
Banconcact – Maestro – Mastercard – Visa

Betaal je liever met overschrijving? Stuur dan een mailtje naar info@studiotextuur.com en dan helpen we je verder om de betaling in orde te brengen.

Ophaling

Gratis ophaling in mijn Atelier. Adres: Kloosterstraat 84, 9820 Merelbeke.
Je ontvangt een mail wanneer je items klaar staan voor afhaling.

Verzendigen

Verzending binnen België:
Standaard: €6 – Gratis levering vanaf €100

Verzending naar Nederland
standaard: €9 - Gratis levering vanaf €150

Verzending naar Luxemburg, Duitsland en Frankrijk:
standaard: €16 - Gratis levering vanaf €250

Naar andere bestemmingen (niet vermeld hierboven) wordt niet verzonden.

Retourneren

Bestellingen retourneren kan binnen de 14dagen na ontvangst van je bestellingen. Stuur een mailtje naar info@studiotextuur.com om je retouraanvraag in te dienen. Na je aanvraag nemen we contact met je op om de retour verder af te spreken. We aanvaarden enkel producten in retour in hun oorspronkelijke staat.

Retourzendingen dienen worden teruggestuurd naar:
Dries Coutigny
Kloosterstraat 84
9820 Merelbeke

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij je een mail om je te laten weten dat wij je geretourneerde bestelling goed hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling. Na ontvangst van de retourzending betalen wij je binnen de 14 dagen de volledige aankoopprijs (excl. verzendkosten en indien van toepassing excl. retourlabel) terug via overschrijving.

We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan een artikel tijdens het verzendproces. Daarom verplichten we tot het retourneren met een verzekerde zending. Indien wij zelf het retourlabel aanleveren is de verzending verzekerd en is het belangrijk dat bestelde items op dezelfde manier in te pakken zoals deze werden opgestuurd.

Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd.

Bij verder vragen, stuur gerust een mailtje naar info@studiotextuur.com

Contactformulier